B&B De Schaapskooi
Molengouw 34
1151 CJ Broek in Waterland

Tel +31 20 4038317
Fax +31 20 4038318
Mob +31 6 10 75 02 16

Wij zijn lid van:

Hotel de Boerenkamer
Hotel en bed and breakfast gids

Overnachten in de Schaapskooi

Onze GastenkamersIn de Schaapskooi treft u het comfort van een luxe hotelkamer met de rust van het platteland. De ruime kamers zijn allen ingericht met een keuken blokje, televisie en koelkast. Lees verder...
De SchaapskooiDeze boerderij waar 2 generaties het boerenbedrijf hadden, is een soort van kop,hals,romp boerderij met een kaakberg er aan vast. Lees verder...

Copyright en Disclaimer

Copyright met betrekking tot informatie op deze website
Op alle documenten en informatie die beschikbaar worden gesteld op deze website is copyright van kracht. Het is niet toegestaan om beschikbaar gestelde informatie te gebruiken zonder schriftelijke toestemming vooraf.

Reproductie of distributie van de documenten en informatie buiten de kennis en toestemming van De Schaapskooi is door de wet verboden.

Links naar websites van derde partijen
De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van De Schaapskooi. De Schaapskooi is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden.

Disclaimer
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. De website wordt door De Schaapskooi zeer zorgvuldig en regelmatig bijgehouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is.

Website Design & Concept:
All4Design
Leeuwetand 123
1141 KW Monnickendam

T: 0299-687791
www.all4design.nl
info@all4design.nl